Hartelijke dank voor uw bijdrage


Auteur:
redactie Spreekuur Thuis
 


lettergrootte: A  A  A
Gerelateerde adressen

Afasie Vereniging Nederland (AVN)
Het één zeggen, het andere bedoelen: voor mensen met afasie is dit dagelijkse realiteit. De Afasie Vereniging Nederland geeft voorlichting over deze taalstoornis en behartigt de belangen van mensen met afasie. 
Diabetes Fonds
Het Diabetes Fonds maakt zich sterk om diabetes en complicaties te voorkomen en te genezen. We geven mensen met diabetes nu en in de toekomst een betere kwaliteit van leven. Om dat te bereiken zamelt het Diabetes Fonds geld in voor wetenschappelijk onderzoek en voorlichting. 
Diabetesvereniging Nederland
DVN maakt zich sterk voor alle mensen met diabetes en volgt de ontwikkelingen op de voet. DVN mengt zich vaak in zorgdiscussies en ontwikkelt regelmatig nieuwe producten en diensten.  
Nederlandse Bond voor aangepast sporten (NEBAS)
Het kenniscentrum van de gehandicaptensport.  
Nederlandse Hartstichting
De Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten. Het aantal sterfgevallen en patiënten moet omlaag. Hiertoe investeert de Hartstichting in wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en patiëntenzorg. 
Nederlandse Obesitasvereniging
Belangenorganisatie die zich inzet voor een sterke positie van mensen met ernstig overgewicht in de maatschappij.  
Stichting Hoofd Hart en Vaten
SHHV is een professioneel bureau, dat zeven patiëntenorganisaties voor hart- en vaatziekten ondersteunt en adviseert. SHHV werkt nauw samen met de Nederlandse Hartstichting. 
Voedingscentrum
Het Voedingscentrum is de autoriteit die aan consumenten wetenschappelijk onderbouwde en onafhankelijke informatie geeft over een gezonde, veilige en meer duurzame voedselkeuze.