Hartelijke dank voor uw bijdrage


Auteur:
Dr. B.J. de Boer
 


lettergrootte: A  A  A
Erectieproblemen
Seks speelt een belangrijke rol in het leven. Erectieproblemen hebben daarom vaak een groot effect op zowel het levensgeluk van een man en zijn partner, als op zijn gevoel van mannelijkheid. Hier is een toenemende openheid over: mannen durven er eerder over te praten en er blijkt ook steeds meer behoefte aan informatie over seks- en erectieproblemen. Geen prikkels, geen seks? biedt dat. Acht uitgebreide levensverhalen laten zien hoe je ermee om kunt gaan. Daarnaast bevat het hoofdstukken waarin op begrijpelijke wijze uitleg wordt gegeven over erectieproblemen, de oorzaken en de gevolgen ervan en wat er aan gedaan kan worden.
Videoserie over intimiteit
Op zeker moment word je geconfronteerd met vragen over seks. Hetzij vanuit jezelf, hetzij vanuit je omgeving. Hoe begin je met je puberende kind over veilig vrijen? Wat moet je doen als je een soa hebt? En wat is de juiste anticonceptie voor jou? Kan je als vrouw ook gesteriliseerd worden? Deze en andere vragen worden beantwoord in deze online video’s.

Mannen van een zekere leeftijd


Dit boek verschaft helderheid over het ontstaan van plas- en erectieproblemen bij mannen van een zekere leeftijd, over het verband ertussen en wat eraan te doen is.

Auteur(s) : Dr. Bert-Jan de Boer
Prijs : € 19,95
ISBN : 9789491549472